Over

Ondanks dat bakken en koken ook een hobby van mij is, kom ik regelmatig tijd te kort om uitbreid te koken. Of je wilt iets maken, maar hebt geen tijd gehad om boodschappen te doen.
Vaak heb je best ongemerkt veel in huis wat je kunt combineren om toch snel een lekkere en gezonde maaltijd te maken.
Of je kijkt even op internet op zoek naar een recept en dan heb je nét een paar dingen niet in huis om het recept te maken.
Dan is er vast wel iets waarmee je het kunt vervangen.
Maar ik wil ook graag laten zien dat je met weinig, toch veel kunt doen en je heerlijke maaltijden kunt maken met maar weinig middelen.

We gaan gewoon lekker smikkelen en smullen met wat we hebben….

Alle gerechten op dit blog zijn door mijzelf bedacht, gebaseerd op ervaring, eventueel spontaan bedacht na inspiratie gezocht te hebben onder bestaande gerechten.
Al zo lang kook ik graag en maak met weinig heerlijke gerechten.
Wanneer je zorgt dat je een beetje de basis ingrediënten in huis hebt, kun je eindeloos variëren en zeker met rijst of pasta, een heleboel eten maken met weinig middelen.
Dit wil ik graag delen met mensen die ook niet veel te besteden hebben en toch lekker willen eten. Je hoeft je niet altijd aan de ingrediënten te houden, gebruik je fantasie en creativiteit om eventueel producten toe te voegen of te vervangen.

Lekker eten zit niet in de biefstuk of kreeft, maar de creativiteit en liefde dat je aan een gerecht toevoegt.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze gerechten vinden en of ze ook uitgeprobeerd worden. Laat gerust een reactie achter en laat het me weten, ook of je er je eigen aanpassing aan hebt gegeven.

Advertenties